Приложението за аудио комуникация Clubhouse ще позволи на потребителите да

...
Приложението за аудио комуникация Clubhouse ще позволи на потребителите да
Коментари Харесай

Clubhouse разреши даренията за създатели на съдържание

Приложението за аудио връзка Clubhouse ще разреши на потребителите да изпращат пари на обичаните си основатели на наличие. Стартъпът разгласи, че Clubhouse Payments е „ първият от доста принадлежности, който ще разреши на основателите да получават пари непосредствено в Clubhouse “, съобщи TechCrunch.

По-рано съоснователят на платформата, Пол Дейвисън, изясни, че компанията ще се концентрира върху монетизация на основателите вместо върху позиционирането на реклами.

Сега всеки консуматор може да изпрати избрана сума към акаунта на различен човек, който е направил налична опцията за приемане на средства. 100% от преведените пари ще отиват при получателя, само че изпращачът ще заплаща такса за превода.

През януари Clubhouse събра 100 млн. $ в нов кръг финансиране и разгласи, че част от тях ще бъдат заделени за стратегия за грантове на инфлуенсърите. Финансовата им поддръжка е един от методите стартъпът да промотира основаването на висококачествено наличие в платформата си.

Първоначално новият инструмент ще бъде тестван върху дребна група от хора, а лансирането му за останалите консуматори ще става последователно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР