Приложението Phone на iPhone ще получи някои сериозни подобрения в

...
Приложението Phone на iPhone ще получи някои сериозни подобрения в
Коментари Харесай

Голяма промяна за всички, притежаващи iPhone

Приложението Phone на iPhone ще получи някои съществени усъвършенствания в iOS 17, само че това включва и промени, с които потребителите ще би трябвало занапред да привикват.

Преди дни стана ясно, че позицията на аления бутон за привършване на диалога ще бъде напълно друга, а след противоположната връзка новата бета на софтуера я трансформира още веднъж - този път по малко по-елегантен метод. 

В предходната бета на iOS 17 аленият бутон беше изместен от централно долу в десния ъгъл на дейните при диалог бутони. Това наподобява като незначителна смяна, само че потребителите на iOS сигурно са се сблъскали с казуса с несъзнателно натискане на неверния бутон, откакто години наред мястото му беше друго.

Това евентуално е предиздвикало Apple да промени още един път позицията на " алената слушалка " и тя в този момент още веднъж е централно долу, въпреки и заобиколена от останалите варианти, които са свалени на нейното равнище. По инерция обаче потребителите биха улучили точното място и не биха имали проблем със свикването, написа nixanbal.com.

Разбира се, не е изключено до завършването на софтуера да забележим още някоя смяна.

Това е шестата бета версия на iOS 17, която се чака финално с iPhone 15 през септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР