Приложението, което показва как ще изглеждаме когато остареем, завладя социалните

...
Приложението, което показва как ще изглеждаме когато остареем, завладя социалните
Коментари Харесай

Хит в интернет: Мобилно приложение показва как ще изглеждаме когато остареем

Приложението, което демонстрира по какъв начин ще изглеждаме когато остареем, завладя обществените мрежи. За часове хиляди консуматори по целия свят се включиха в закачката. Сред тях са и звезди, предава БТВ.

Първоначално звездите одобряват с съмнение, това което виждат в екрана на телефоните си. Признават, обаче, че приложението е сполучливо и създава реалистични фотоси.

Според психолозите има две пояснения за новата фикс идея - едното е любознанието на младите, а другото - страхът от незнайното.

"Никой от нас не желае да остарее, никой от нас не желае да е незнайно напред в бъдещето какво ще му се случи, надлежно тъкмо заради тази причина се използват- врачки, баячки, всевъзможен подобен тип услуги, които биха могли да ни дадат някакво утешение, че бъдещето там- огромното страшното не ни очаква”, изясни психоложката Ина Антонова.

Компютърните експерти предизвестяват, че сходни приложения могат да крият опасности. Според компютърния експерт Христо Ласков всяко едно късче информация, което споделяме за себе си, оставя следи. По думите на специалиста може да има злоупотреби.

Досега приложението е прегледано от над 200 хиляди консуматори.

View this post on Instagram
Юхууу Да ви показва Троицата, след към 30: пенсиониран и язвителен Прадядо Коледа (с от дълго време гръмнали капиляри в лявото око, евентуално от намигане или елементарен гняв); красиво поостарял лекар Колев - все по този начин магнетичен и търсен; живата легенда на перото и чашката - Папи Буковски, всемъдър, процъфтяващ... и препил credit: @atanaskolev_official Сори, @madlipz.bg, но тренд...

A post shared by Stefan Nikolov (@st.resurgam) on Jul 16, 2019 at 11:05pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Jul 16, 2019 at 1:47am PDT

View this post on Instagram
1 или 2? Младият и дъртият Джаферович предпочитате? #faceapp #oldme

A post shared by Vanja Dzaferovic (@vanjadzaferovic) on Jul 16, 2019 at 9:53am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР