Приличат си като две капки вода, въпреки че различното им

...
Приличат си като две капки вода, въпреки че различното им
Коментари Харесай

Незнанието за разликата между тези два знака, може да ви струва 350€ в Гърция

Приличат си като две капки вода, макар че особеното им оцветяване може да ни коства до 350 евро и да докара до лишаване на шофьорска брошура до 60 дни.

В първия случай, този на P-57, имаме работа със наследник сигнал, до момента в който по-често срещаният P-32 е " обагрен " в алено и бяло.

P-32 е за оптималното ограничаване на скоростта, а P-57 осведоми водачите за минималната скорост, която би трябвало да се поддържа при придвижване по даден път. Минималното ограничаване на скоростта може да варира според от платното за придвижване на пътя, който в множеството случаи е или скоростен път, или автомагистрала.

Както в тази ситуация с горна позволена скорост, по този начин и в тази ситуация с минимална, в случай че участник в придвижването не я съблюдава, тогава Кодексът за придвижване по пътищата в Гърция планува налагане на санкция, която е в размер на 80 евро.

По обясними аргументи глобите за превишаване на оптимално допустимата скорост са по-строги и доближават до 350 евро за тези, които надвишават оповестената скорост с 30 км/ч. Тези водачи също ще изгубят шофьорската си брошура за 60 дни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР