Прилагаме разпоредбите на закона спрямо всеки, който не го спазва.

...
Прилагаме разпоредбите на закона спрямо всеки, който не го спазва.
Коментари Харесай

КПКОНПИ отговори на Трифонов: Прилагаме закона спрямо всеки, който не го спазва

Прилагаме наредбите на закона по отношение на всеки, който не го съблюдава. Така са коментирали от антикорупционната комисия пред „ 24 часа” изказванието на водача на " ИТН " Слави Трифонов, че си е платил санкцията, която дължи поради това, че не е подал декларация пред институцията.

От КПКОНПИ отказали повече детайлности с аргумента, че биха се засегнали персонални данни.

Трифонов разгласи по-рано през днешния ден във фейсбук, че си е платил санкцията поради това, че не е подал данъчната си декларация.

Ето какво написа в поста той още:

" От разнообразни страни слушам въпроси, преминаващи в викове: “Декларацията, Слави, за какво не си подал имуществена декларация, нали си водач на партия, която получава партийна дотация, да забележим ние какви пари имаш”.

Има контролни органи в страната, които знаят отговора на този въпрос (б.р. " какъв брой пари има Слави " ). И по този начин е редно. Направени са ми доста инспекции и цялата информация е в ръцете на контролните органи, които са длъжни да съблюдават осъществяването на закона. При всичките инспекции не е намерено нищо нелегално и нищо неправилно. Аз съм платил санкция по тази причина, че не съм подал декларация, т.е. с неподаването на декларация съм предизвикал контролните органи да извършат инспекции, с което да открият нарушил ли съм закона ".



По-късно, в нов пост, водачът на Има Такъв Народ донави:

" От мненията под днешния ми пост разбрах, че доста хора ме мислят за вманиачен. Мислят ме за вманиачен, тъй като съм върнал на страната законно дадената на “Има подобен народ” партийна дотация от близо 4 млн. лева (при превода от идващото тримесечие ще откажем още половин милион лв. и по този начин ще сме върнали на страната над 4,2 милиона лева). "

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР