Прикриването на убийството на Джамал Хашоги е най-неуспешното в историята,

...
Прикриването на убийството на Джамал Хашоги е най-неуспешното в историята,
Коментари Харесай

Тръмп: Прикриването на убийството на Хашоги е най-лошото в историята

Прикриването на убийството на Джамал Хашоги е най-неуспешното в историята, съобщи американският президент Доналд Тръмп, представен от английският вестник The Guardian.
Съединени американски щати оповестиха, че ще глобяват саудитски лица, които са били забъркани в гибелта на журналиста. Президентът обаче се отхвърли да упрекна крал Салман и престолонаследника принц Мохамед бин Салман за отговорност по случая.
" Говорих с краля, приказвах и с престолонаследника през вчерашния ден и той изрично съобщи, че той няма нищо общо с това, а то е осъществено на по-ниско равнище ", съобщи пред кореспонденти Тръмп.
Двадесет и един саудитци сигурно ще изгубят американските си визи, в случай че имат такива или ще попаднат в листата на лицата, на които не може да бъде издавана американски виза, разгласи Държавният департамент.
Майк Помпео, държавен секретар на Съединени американски щати, съобщи, че се преглеждат и други ограничения, в това число и наказания.
" Тези наказания няма да бъдат последната дума по въпроса от страна на САЩ‘, съобщи той имайки поради визовите ограничавания.
Държавният секретар съобщи, че Съединени американски щати " не престават да търсят отговорността на всички лица, взели участие в това ликвидиране, както причинителите, по този начин и тези, които са го наредили и организирали`.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР