Прикован върху два дюшека, проснати на циментовия под, покрит с

...
Прикован върху два дюшека, проснати на циментовия под, покрит с
Коментари Харесай

ВИДЕО Неописуема смрад и мизерия! Прикован към дюшек мъж живее сред змии и мишки в Кърджали

Прикован върху два дюшека, проснати на циментовия под, затрупан с юрган, а край  тях потресваща нечистотия, от която се носи неописуема воня. В тази отблъскваща конюнктура към този момент няколко години 67-годишния Исмет Исмел е заставен да съществува - с психологично заболяване и обездвижен от кръста надолу, описват негови съседи пред локалния уебсайт 24rodopi.com.

“Мизерията никак не е за разправяне. Аз като отида там, два дни след това бълвам, истина ви споделям. Господ да му е на помощ на индивида! През лятото мишки има там при него, котки и змии също, съществено ви споделям. Много му е неприятно ситуацията, никак не е за разправяне “, споделя съседът на кърджалиеца Шакир Мехмед, чието семейство оказва помощ с каквото може, наглеждайки Исмет. Споделя, че мъжът има брат, който му носи храна и вода.

“Баща му умря преди 5-6 години и той остана на произвола на ориста. Има и брат, той идва в седмицата един път, обаче той има семейство, не може непрекъснато да се грижи. А с изключение на психическото заболяване, преди години Исмет е получил разтърсване, паднал, блъснал си главата и в този момент е и обездвижен. Иначе се храни, обаче не дава да го почистиш, обръснеш и прочие “, споделя още Шакир.

По думите му, братът е търсил съдействието на институциите.

“Брат му се обърна към всички, обаче нямаше никаква изгода. Пенсията му е дребна, нито в старешки дом го одобряват, нито в други обществени домове “, изяснява съседът.

Към 24rodopi.com се обърна кърджалиецът Никола Стоев, който се среща неотдавна със случая.

Подаден е сигнал в Агенция „ Социално подкрепяне “. Малко по-късно обществени служащи са посетили  болния  мъж, само че при опит да беседват с него е станал нападателен и отказал подпомагане. Обясняват държанието с психическото му положение. Направен е опит за връзка с брата на Исмет, само че безуспешно. В идващите дни, опитите ще продължат, както и инспекцията по случая.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР