Приключихме 2022 г. с обзор на най-добре облечените дами от

...
Приключихме 2022 г. с обзор на най-добре облечените дами от
Коментари Харесай

Най-елегантните мъже на 2023 г.

Приключихме 2022 година с преглед на най-добре облечените дами от кралските дворове по света през годината. Започваме новата година с няколко бързи урока по жанр, този път при господата.
 Кейт Мидълтън, Рания, Летисия - Най-добре облечените кралски особи през 2023 година
Най-стилните кралски особи през 2023 година

Кралица Летисия е една от тях

Избираме най-стилните мъже през миналата година изцяло субективно и с ясното схващане, че нашият жанр не е вашият жанр. Но въпреки всичко е превъзходен образец за подражателство.

Оскар Айзък
 Снимка 600878

По традиция започваме със смелите, а Айзък е измежду тях. Няма да разясняваме кино достиженията му, а ексцентричното комбиниране на цветове, както и избора на шотландска поличка за няколко публични събития поред. Според нашето непретенциозно мнение полата му седи по-добре от на много дами.

Андрю Гарфийлд
 Снимка 600877

Актьорът, който нямаме самообладание да забележим в провокативния сериал Under the Banner of Heaven, към този момент има освен облика на човек в паежки костюм в биографията си. Което е отлично, изключително в комбиниране с елегантните костюми с уклон към силуетите на 70-те, които избира за публични събития.

Пол Мескал
 Снимка 600876

Няма момичешко сърце, което да не трепна след облика на Мескал в екранизацията на романа " Нормални хора " за НВО. Нас не ни сграбчи тъкмо той, а симпатичното комбиниране от положително момче/хулигана на квартала, който показва в метода си на обличане.

Джош О`Конър
 Снимка 600879

Преобладаващо сценичен артист, О`Конър ни е на сърце още от " Семейство Даръл " по НВО. А след това направи облика на принц Чарлз относително приветлив в The Crown. Какво ни споделят облеклата му? " Аз съм артист и няма по какъв начин да се съмнявате в това! "

Гарет Саутгейт
 Снимка 600874

Имаме странна уязвимост към футболни треньори, които наподобяват нефутболно на терена. Саутгейт е пресният ни образец от Мондиал 2022, от който се наложи да си тръгне по-рано, в сравнение с му се искаше. Но най-малко го направи в съвършено ушит костюм и червени чорапи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР