Приключиха снимките на най-новия български филм Защото обичам лошото време“,

...
Приключиха снимките на най-новия български филм Защото обичам лошото време“,
Коментари Харесай

Неда Спасова и Владимир Михайлов заснеха край морето Защото обичам лошото време“

Приключиха фотосите на най-новия български филм „ Защото обичам неприятното време “, оповестиха от Националния кино център (НФЦ). „ Защото обичам неприятното време “ е дебют в пълнометражното кино на Яна Лекарска, която с изключение на режисьор е и сценарист на кино лентата.

В основните функции са Неда Спасова и Владимир Михайлов, които влизат в облиците на Ирина и Борис, двама другари от детинство, които се срещат инцидентно, откакто не са се виждали 20 години. Любов, фамилни секрети и значително комедийни моменти се преплитат в една доста човешка история, която ще накара феновете да заобичат неприятното време. Екипът снима кино лентата на морето.



Режисьорът и сценарист на " Защото обичам неприятното време “ Яна Лекарска дружно с Неда Спасова и Владимир Михайлов, които са в основните функции

Това е втора среща в киното на Неда и Владо, които се трансфораха в една от обичаните за феновете екранни двойки в сериала " Братя ". В „ Защото обичам неприятното време “ вземат участие и Боряна Пунчева, Елени Декидис, Веселин Ранков и Иван Бърнев.



След като през 2018 година приключва кинорежисура в влиятелния университет “Чунг Анг ” в Сеул, Южна Корея, Яна Лекарска се връща в България и дружно с продуцента Калин Калинов ( “Инвиктъс ” ЕООД) печелят държавно финансиране за развиване на сюжета на плана. Впоследствие Яна е селектирана за присъединяване в “Сараево Талънтс ” 2018 (Босна и Херцеговина), “Филм+ ” 2019 (Румъния) и “Берлинале Талънтс ” 2020 (Германия).



Неда Спасова, Яна Лекарска, Боряна Пунчева и Владимир Михайлов на снимачната площадка

През 2022 година “Защото обичам неприятното време ” е класиран преди всичко в категория “Дебют ” на НФЦ. Зад камерата застава операторът Младен Минев, който е осъществил над 20 късометражни плана и за който филмът също е първи пълнометражен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР