Приключиха преговорите между Продължаваме промяната, Демократична България, БСП и незвисимите

...
Приключиха преговорите между Продължаваме промяната, Демократична България, БСП и незвисимите
Коментари Харесай

ПП, БСП, ДБ и независимите депутати финализираха управленската програма за следващите 6 месеца

Приключиха договарянията сред " Продължаваме промяната ", " Демократична България ", Българска социалистическа партия и незвисимите депутати за правене на управническа стратегия на проектокабинета " Василев "

" Показахме диалогичност. В идващите 6 месеца имаме толкоз доста милиарди да влязат в стопанската система, толкоз доста закони да бъдат признати, че нищо друго няма значение с изключение на България да върви напред. Не сме дискутирали лични назначения изобщо. Ако всеки един в Народното събрание има отговорно държание, ние бихме имали държавно управление ", съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков.



" Удовлетворени сме от постигнатото във финалния вид на управническата стратегия. Обнадеждени сме, че ще получим поддръжка ", съобщи от своя страна водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиер в оставка Корнелия Нинова.

Атанас Атанасов от „ Демократична България” сподели, че програмата е амбициозна, само че реалистична и дава отговор на упованията на българските жители.

Много е значимо, че в региона на енергетиката и сигурността има съответни ограничения, които ще подсигурят зимата, добави той.

Вицепремиерът и министър на финансите в оставка Асен Василев, който е претендентът за министър председател в новия кабинет, съобщи, че за състав на държавното управление ще приказват, когато обезпечат поддръжка с болшинство за управническата стратегия. Той удостовери, че се планува Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНПИ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР