Приключиха ли вече с изчегъртването“? С такъв въпрос започна интервюто

...
Приключиха ли вече с изчегъртването“? С такъв въпрос започна интервюто
Коментари Харесай

Даниел Митов: Служебният кабинет е шанс за „Орешарски“-2

„ Приключиха ли към този момент с изчегъртването “? С подобен въпрос стартира изявлението си в утринния блок на Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ и някогашен външен министър Даниел Митов.
Цялото крещене досега е било безусловно бутафорно и хората почнали да си вършат изводите, че когато с мегафон на площада изясняват, че не желаят да стават политици – стана ясно, изясни Митов.
 Митов принизи служебното държавно управление: Някакви хора, които могат да избутат до изборите Митов принизи служебното държавно управление: Някакви хора, които могат да избутат до изборите
Служебните държавни управления не могат да служат като опция – те се назначават най-вече да проведат избори. Очевидно президентът...
За него това, което тръгнало напоследък, което е значимо и жителите би трябвало да видят е служебният кабинет и първите му дейности. По думите му тези олигарси през президента си връщат позиции в администрацията. Това, което виждаме към този момент е знакови и доста странни назначения, само че ще забележим дали има политическа чистка. Ние по всевъзможен метод ще се противопоставим с назначението на странни хора, безапелационен бе Даниел Митов. Той даде образец с новоназначение началник на Национална агенция за приходите Румен Спецов.
Според него причини за отстраняването на даден човек от служба постоянно могат да се намерят. Служебният кабинет можем да го дефинираме както желаеме, само че и там има някои попадения като министрите на защитата и на вътрешните работи.
Той уточни, че хората към този момент кръстили служебния кабинет като късмет за „ Орешарски “-2, само че Митов би бил доста внимателен в ентусиазма си за работата на служебното държавно управление.
По мотив измененията в ГЕРБ, Даниел Митов означи, че няма никакви съмнения каква е символиката през неговото избиране за заместник-председател на ГЕРБ. Той запита дали хората, които са дали своят вот за Демократична България, че ще бъдат заведени и дадени разполагаем на президента на Българска социалистическа партия – Румен  Радев.
Българска социалистическа партия не могат да влязат във властта по различен метод, а през задния вход. Напрактика има един синтез сред партии, които по принцип са заявявали метафизичен разлики в пространството, а в този момент президентската институция си ги коалира, посочи някогашният външен министър.
 Дончев и Митов стават зам.-председатели на ГЕРБ, някогашният външен министър атакува Радев поради Русия Дончев и Митов стават зам.-председатели на ГЕРБ, някогашният външен министър атакува Радев поради Русия
Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев и някогашният министър на външните работи  в кабинета „ Борисов 2 “ Даниел Митов са...
Когато президентът стартира да се трансформира в проектант на бъдеща коалиция, стартират да се появяват сламените и безпринципните обединения, уточни Митов и добави, че пътят е безпределно стеснителен. той се надява на идващите избори да има осъзната нормалност, че демокрацията се прави през диалозите.
Във връзка с изказванията в Комисията по проверка, Митов даде да се разбере, че Стефан Илчовски няма нищо общо с ГЕРБ. Аз не мога да си обясня по какъв начин може да се каже, че един човек, който споделя някакви неща, без значение дали лъже или не, са свързани с ГЕРБ, недоумява той.
За каква ерозия може да се приказва за ГЕРБ, в случай, че е първа политическа мощ, запита Митов и дефинира като илюзия, че ГЕРБ ще си отиде просто по този начин. 
Според него би трябвало да се намерения върху инструмента служебно държавно управление. Митов е на мнение, че остарялото държавно управление може да ръководи, до момента в който се избере ново, без да влиза в действие обещано служебно държавно управление.
Прочетете още по тематиката:
 Борисов показа промените в ГЕРБ, знакови лица се разделят с постовете си Борисов показа промените в ГЕРБ, знакови лица се разделят с постовете си
Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов стартира да реформира партията си. По време на Националното заседание на първата политическа мощ от пос...

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР