Приключиха четиристранните консултации относно развитието на ситуацията в Украйна между

...
Приключиха четиристранните консултации относно развитието на ситуацията в Украйна между
Коментари Харесай

САЩ, Германия, Франция и Великобритания призоваха за защита на цивилното население в Украйна

Приключиха четиристранните съвещания по отношение на развиването на обстановката в Украйна сред президентите на Съединени американски щати Джо Байдън, на Франция Еманюел Макрон, канцлера на Германия Олаф Шолц и премиера на Англия Борис Джонсън. Четиримата водачи организираха през днешния ден видеоконферентна среща, която продължи повече от час, заяви представителят на немското държавно управление Щефен Хебещрайт.

" Бяха разисквани опасенията от по-нататъшна ескалация на съветските дейности, както и въпросът за филантропичните доставки в зоните на военните дейности ", сподели той. " Страните бяха единомислещи, че отбраната на цивилното население би трябвало да има приоритет и че Русия би трябвало неотложно да приключи интервенцията, която нарушава интернационалното право, и да изтегли войските си”, се споделя в известието.

Страните са разискали и спомагателни благоприятни условия за филантропична помощ за Украйна. " Те се сплотиха към мнението, че всички дипломатически старания за разрешаване на рецесията заслужават поддръжка ", се споделя още в изказването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР