Приключи вторият етап от ремонта на “ в Асеновград, при

...
Приключи вторият етап от ремонта на “ в Асеновград, при
Коментари Харесай

Общо 850 нови седалки са монтирани на стадион Шипка в Асеновград

Приключи вторият стадий от ремонта на “ в Асеновград, при който бяха инсталирани нови 330 седалки на трибуната за феновете на гостуващия тим. На тази, за почитателите на домакините преди няколко месеца бяха обособени 520 седящи места. Така, общият потенциал става 850 седалки. Те са ситуирани на обща повърхност от 1200 квадратни метра .
Качеството на осъществяването на ремонтните действия ревизираха персонално заместник-кметовете Стоян Димитров и отрасловият по спорта Петър Петров. Освен седалки се слага и нова ограда с мрежа, която ще е с дължина над 80 метра. Стадион „ Шипка “ разполага и с денонощна защита. Спортното оборудване се заключва вечер, а заран се отключва в 06:00 ч. , с цел да може искащите, които желаят да спортуват, да го употребяват. Не се позволява разхождането на домашни любимци, както и използването на футболното игрище от жители.
 Нов вид за опазване помощното игрище към стадиона в Асеновград Нов вид за опазване помощното игрище към стадиона в Асеновград
Община Асеновград е покрай решаването на казуса с помощното игрище. Кметът на града лекар Христо Грудев и заместник-кметът по стро...
„ Сред целите на община Асеновград е да стимулира здравословният метод на живот у жителите на града и обитаемоте места. Спортуването е значима част и от развиването на младото потомство, по тази причина община Асеновград прави всичко допустимо да обезпечи подобаващи условия за спорт “, уточни заместник-кметът инженер Стоян Димитров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР