Приключи цялостното благоустройство на ж.к. Петко Каравелов“ във Видин, съобщиха

...
Приключи цялостното благоустройство на ж.к. Петко Каравелов“ във Видин, съобщиха
Коментари Харесай

Централен квартал във Видин посреща лятото напълно обновен

Приключи цялостното благоустройство на ж.к. „ Петко Каравелов “ във Видин, оповестиха от пресцентъра на Общината. 

Кварталът е един от главните в града, защото се намира наоколо до центъра. От 50 години инфраструктурата в региона не е ремонтирана в никакъв случай и положението ѝ бе извънредно тежко. Благоустрояването на жилищния комплекс включваше асфалтиране на улици, създаване на тротоари, паркоместа и пешеходни пътеки, слагане на пейки, оформяне на зелени площи и други.

На събитието участва кметът доктор Цветан Ценков , която съобщи, че резултатът от смяната е изумителен и изрази вяра, че това ще зарадва жителите на Видин

„ Вчера организирахме среща с архитекти и започваме смяната града ни квартал по квартал. Видин ще се трансформира в името на бъдещето ни и ще стане прелестен град “.

Той изрече благодарности на фирмата-изпълнител за добре свършената работа и професионализма и изрази вяра за още бъдещи взаимни планове

Стремежът на управлението на Община Видин е облагородяване на междублокови пространства и изцяло възстановяване на средата, в която живеем, улеснен достъп за пешеходци, велосипедисти и водачи, повече паркоместа в кварталите , поправки на улици в града и по-малките обитаеми места на Общината.

Ще усилят ли налозите бъдещото държавно управление?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР