Приключи ремонтът на втория пешеходен подлез в Плевен в района

...
Приключи ремонтът на втория пешеходен подлез в Плевен в района
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на подлеза в жк „Сторгозия”, изгражда се прилежащата инфраструктура

Приключи ремонтът на втория пешеходен подлез в Плевен в региона на Стара гара. Днес кметът Георг Спартански персонално се срещна с резултатите от дейностите.



Съоръжението е издигнато 70-те години и оттогава не е реновирано. Ремонтът започва при започване на м. март тази година. Първоначално е укрепен пътят над подлеза, с цел да бъдат отстранени аргументите за теч в средата му. Със същата цел са прокопани и бетонирани канавки, след това са разкрити и почистени съществуващи такива.



Премахнати са компрометираните плочи от червен пясъчник от стените в региона на входното стълбище, осъществени са изолираност, шпакловка и боядисване. С годните плочи е възобновена облицовката при изхода за жп гарата. Стенните плочки в оборудването също са отстранени, секторите са шпакловани и боядисани, осъществен е ремонт и на подовата настилка, построени са две отводнителни шахти, инсталирано е ново осветяване. В момента се построява прилежащата инфраструктура, отстранява се и непотребната растителност в региона.



Стойността на ремонтните действия възлиза на близо 21 хиляди лева с Данък добавена стойност.

Георг Спартански още веднъж прикани да се ценят напъните на Общината и трудът на ангажираните компании и да се опазва всичко реализирано за по-доброто положение на града.



Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР