Приключи ремонтът на покрива на ДГ Десислава“. Кметът на район

...
Приключи ремонтът на покрива на ДГ Десислава“. Кметът на район
Коментари Харесай

Обновиха покрива на детска градина Десислава в Тракия

Приключи ремонтът на покрива на ДГ " Десислава “. Кметът на регион " Тракия “ Костадин Димитров, шефът на детското заведение Жана Петрова и  началникът на отдел “Образование, обществена и европейска политика “ в кметството Лиляна Власова инспектираха през днешния ден осъществяването на строителните действия.

За цялостното възобновяване на покрива от бюджета на районната администрация бяха отпуснати целево 20 000 лв., заяви кметът на " Тракия “ Костадин Димитров. Той добави, че е осъществена цялостна замяна на хидроизолацията, настилката и други детайли от структурата.  " През годините покривът е ремонтиран отчасти. За цялостното остраняване на казуса с течовете бе неотложно да се извърши повсеместен ремонт “, акцентира Костадин Димитров. Той бе безапелационен, че положителната среда и материална база в детските заведения е значим приоритет в работата на администрацията на регион " Тракия “.

Директорът  Жана Петрова осведоми, че в градината се образоват деца в седем групи. ДГ " Десислава " се обитава в особено издигната за задачата постройка с огромно дворно пространство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР