Приключи полицейска операция за контрол на скоростта. Тя се проведе

...
Приключи полицейска операция за контрол на скоростта. Тя се проведе
Коментари Харесай

37619 шофьори хванати да шофират с превишена скорост само за седмица

Приключи полицейска интервенция за надзор на скоростта. Тя се организира в интервала от 1 до 7 април и бе проведена по линия на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция - TISPOL. Общо 37619 нарушавания на позволената скорост за придвижване са установени от екипите на Пътна полиция по време на интервенцията.

От тях 17523 нарушавания са открити от чиновници, осъществяващи пътен надзор с мобилни механически средства, 1731 нарушавания са засечени със стационарни механически средства, а други 18365 нарушавания - със стационарно-преносими установки за надзор на скоростта (СПУКС).

По време на интервенцията са открити 10 случая на владение на наркотични субстанции, открити са петима оповестени за търсене лица и са разкрити 25 други престъпни закононарушения, като главно ръководство на МПС с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда и ръководство на МПС в периода на наложено наказване по административен ред.

В съпоставяне с последната интервенция на TISPOL за скорост, извършена през месец август 2018 година, са открити 5541 повече нарушавания на скоростта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР