Приключи полагането на топлоизолацията и хидроизолацията на II и III

...
Приключи полагането на топлоизолацията и хидроизолацията на II и III
Коментари Харесай

Ремонтите в Асеновград се изпълняват по график

Приключи полагането на топлоизолацията и хидроизолацията на II и III равнище на пл. „ Акад. Николай Хайтов “.



На равнището над някогашния търговски център бе положена топлоизолация с дебелина 12 см. и на двете равнища е положена заварена –мембранна хидроизолация и пароизолация – пертекстил. В момента се поставя армирана циментова замаска за обезпечаване на наклоните на финалната настилка от естествени и изкуствени плочи в настройка според авансово утвърждения план.



Съгласно създадения график в събота 04.12.2021 година ще бъде затворено за движение  на всички моторни транспортни средства (МПС) в едното платно по част от улица „ Цар Иван Асен II “. Забраната важи за сектора от кръговото кръстовище с улица „ Христо Ботев “ до кръстовището с улица „ Ради Овчаров “ от 8:30 ч. до 15:00 ч. Причината за краткотрайната метаморфоза на придвижването е осъществяване на строителни-монтажни работи (СМР) по осъществяване на плана за реновиране на площад " Академик Николай Хайтов ". Община Асеновград приканва водачите да се преценяват с наредбата и благодари за търпението и разбирането!
Община Асеновград ревизира готовността на компаниите за зимния сезон
Община Асеновград има подготвеност за есенно-зимния сезон във връзка с снегопочистването. Всички машини, които ще обезпечават зимн...

Още от АСЕНОВГРАД:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР