Приключи двудневната визита на руския премиер Дмитрий Медведев в София.

...
Приключи двудневната визита на руския премиер Дмитрий Медведев в София.
Коментари Харесай

Борисов и Медведев обсъдиха перспективите в туризма на българо-руски форум

Приключи двудневната аудиенция на съветския министър председател Дмитрий Медведев в София. Днес той беше специфичен посетител на българо съветски бизнес конгрес, отдаден на туризма.

Руската държавна компания " Газпром " не счита да взе участие в доставката на синьо гориво за българския хъб " Балкан ", съобщи шефът на съветската корпорация Алексей Милер. От българското енергийно министерство потвърдиха информацията и допълниха, че все пак държавното управление ще извършва по проект плана, както и построяването на българския сектор на " Турски поток ".

Освен това, след срещата Борисов-Медведев стана ясно, че страната ни желае да бъде построена АЕЦ-Белене. Днес диалозите сред двамата министър председатели бяха отдадени на туризма.
Бойко Борисов, министър-председател на България: Не бива отново да се разделяме като нация на русофили и русофоби, дано си гледаме нашите прагматични, значими български ползи. Въпреки извънредно сложните интернационалните връзки, ние постоянно успявахме да запазим един добър звук, с цел да може там, където изключително не попадат глобите с цялата си гилотина, както сътрудника сподели, оптимално добре да развиваме връзките си. В 59 града имаме центрове за издаване на визи от 1 февруари.Дмитрий Медведев, министър-председател на Русия: Около половин милион съветски туристи всяка година идват в България - това е известна цифра. Значителната част от тези посетители жители на Русия, имат недвижими парцели тук, съгласно разнообразни оценки до 300 000. Българите също вървят на отмора в Русия, само че не са толкоз доста. Както са ми написали тук, туристическият поток към Русия пораства с 1,5 пъти до 56 млн. души, тук мога да сложа точка.  Медведев и Борисов откриха българо-руски бизнес конгрес, отдаден на туризма Медведев и Борисов откриха българо-руски бизнес конгрес, отдаден на туризма
Продължава визитата на съветския министър председател Дмитрий Медведев у нас. И през днешния ден в София се чакат засилени ограничения за сигурност, а по време на прекосяването на ру...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР