Приключи благотворителната инициатива на звездата от последния сезон на „Фермата“

...
Приключи благотворителната инициатива на звездата от последния сезон на „Фермата“
Коментари Харесай

Теодора от Фермата събра 1900 лв. за Шумския манастир

Приключи благотворителната самодейност на звездата от последния сезон на „ Фермата “ – Теодора, в поддръжка на Шумския манастир „ Свети Архангел Михаил “. Навръх рождения си ден – 5 февруари, заралийката започва продажбата на бижута от личната й марка в поддръжка на идеята. Емоционалната брюнетка разгласи особено подбрана сбирка от декорации с натурални камъни, чиито доходи ще бъдат предоставени за светата обител.

Призива й поддържаха десетки хора, а крайната сума от продажбата е 1833 лева, написа aktualenglas.info. Тя ще бъде употребена за облагородяването на Шумския манастир. Словоохотливата красавица приготвя и бъдещи планове, с които да подкрепи благородната си идея след привършване на риалити шоуто.

„ Благодаря на толкоз доста хора, които се включиха. Ние помогнахме и това нещо няма да свърши дотук “, даде обещание Теодора в взаимен лайф с Методи Тодоров в обществените мрежи.

„ В момента сме в развой на доизясняване на нова самодейност, която ще се случи към Гергьовден. В нея ще се включи и един различен живописен участник от „ Фермата “ 6 – Ангел, който създава кухненски дъски от дърво в страхотни форми. Той също желае да подари. Аз още веднъж ще се включа с бижута, като ще има и нови неща, които към този момент ще запазя в загадка. Но всичко е, с цел да помогнем, а там постоянно има с какво да се помогне и съм щастлива, че сте с мен и всичко това може да продължи “, с усмивка показа Теди.
„ За Шумския манастир за него давам благо и драго. Там ми е сърцето, там ми е душата. Там сме прекарали страхотни три месеца, аз персонално два. Манастирът е моят втори дом и там постоянно ще се връщам и все по-често “, приключи Теодора, която ще бъде запомнена като най-емоционалния участник във „ Фермата “ 7.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР