Приключи 17-часовата глобална конференция за многополярността, която обедини 124 интелектуалци

...
Приключи 17-часовата глобална конференция за многополярността, която обедини 124 интелектуалци
Коментари Харесай

Състоя се онлайн международна конференция на тема „Многополярност“

Приключи 17-часовата световна конференция за многополярността, която сплоти 124 интелектуалци от 63 страни. Това е невиждан триумф. За разлика от елитарно-глобалистката „ Среща на върха за народна власт " на Байдън се организира същински разговор на народите.

Сред участниците в конференцията бяха съветският външен министър Сергей Лавров, шефът на института „ Царград " проф. Александър Дугин, формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, ръководителят на Международното придвижване на русофилите Николай Малинов, шефът на Африканския институт за независимост Франклин Ниямси, водачът на турската партия „ Ватан " Догу Перинчек, бразилският журналист-международник Пепе Ескобар.

Представители на 85% от популацията на света съумяха да обсъдят вероятностите за предстоящ обективен международен ред. Свят, в който ще живеем след неизбежния провал на колониалната надмощие на Pax Americana.

Глобалният демократизъм е мъртъв. „ Краят на историята ", разгласен от Франсис Фукуяма, е неистина. Светът на демократичната народна власт е свят на безпорядък, принуждение, сегрегация, расизъм и всеобща ненавист. Свят, в който ръководят малцинствата. Един милиард се пробва да диктува волята си на седем.

Тази система се срутва пред очите ни. Животът на американския хегемон завършва. Той се вкопчва в този свят, пробва се да провокира международна война, само че е жертван да тръгне по пътя на Британската псевдо-империя, която се разпада след Втората международна война, когато всички нейни колонии стават самостоятелни страни.

Руският и американският мислители Николай Данилевски и Самуел Хънтингтън оферират цивилизационен метод към историята на човечеството - тъждество сред другите цивилизации и взаимно почитание. В актуалния свят това се назовава многополярност. И в този момент отдолу под частите на глобалисткия демократичен диктат се ражда един прелестен свят на бъдещето, в който всички цивилизации ще играят равностойна роля.

Сега Русия се бори за този свят на полето на Украйна. За да могат хората на другите континенти вечно да извърнат страницата на западния колониализъм.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР