Приключенията на бившия лидер на СДС Божидар Лукарски нямат край.

...
Приключенията на бившия лидер на СДС Божидар Лукарски нямат край.
Коментари Харесай

Разведеният Лукарски си намери гадже в САЩ

Приключенията на някогашния водач на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски нямат край. След куп лупинги в огромната политика, прощаване с министерското кресло, хвърлена оставка в Съюз на демократичните сили и бракоразвод с втората си брачна половинка Ива, юристът възнамерявал да се изсели в Съединени американски щати. И сега Лукарски е в Америка и даже се изяви като коментатор на успеха на Кубрат в Коста Меса, Калифорния, откакто гледа мача онлайн. Оказа се, че Лукарски не е просто разпален почитател на Пулев, а е почнал да тренира бокс в неговия състезателен клуб и се хвърлял като лъв на кръга.

Причината за визитата на тогавашния собственик на „ Раковски” 134 в Щатите обаче надалеч не била единствено атрактивния мач на Кубрат, а доста по-интимна – в Калифорния живее и работи новата му обичана, описаха осведомени с битието му. От няколко месеца политикът имал разказ с дамата, която за разлика от предходната възлюбена, е негов набор и е правист, писа „ Уикенд “.

След като нежната спекулация се задълбочила, Лукарски бил подготвен да стегне куфарите и да заживее оттатък Океана, с цел да е покрай дамата на сърцето си. Колеги на юриста разясниха, че преселването за него не е никакъв финансов проблем, тъй като имал задоволително средства за живот в и Ню Йорк, и в която и да е точка по света.

Така или другояче, концепцията да напусне България не е толкоз неуместна за екссиния ръководител, тъй като партийната му кариера от дълго време върви надолу, а сега е изпаднал в ролята на неудачник в политиката.

След като сдаде председателския пост в Съюз на демократичните сили предходната година, отблъснат от недоволните от ръководството му седесари, Лукарски остана без действителна изява. Не е за занемаряване и неуспехът в персоналния живот на синия политик. Миналата година го напусна втората му брачна половинка Ива, която е 20-ина години по-млада от него. Кръшната дама се прочу като танцьорка, само че с тапия от Бъркли в Съединени американски щати. Красавицата с моминско име Йорданова обаче май се оказа най-много златотърсачка, защото се отхвърли от брака си с юриста съвсем незабавно, откакто той подаде оставка като началник на „ Раковски”134. Така брачният им съюз не устоя и 2 години, въпреки че стартира с приказна женитба край морските талази на Бургас.

Заради любовта си към Ива, Божидар Лукарски приключи 30-годишен брак с първата си брачна половинка, от която има и две дъщери. Сега, след краха на интимния фронт и неналичието на съществени партийни задължения, Лукарски се впусна стремително в удоволствията на живота. Някогашният наследник водач хукна по купони с доста бира, мачове и рокконцерти, където се радостни като младеж.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР