Приказвате ми тука за стадиони, строежи и градинки, но това

...
Приказвате ми тука за стадиони, строежи и градинки, но това
Коментари Харесай

Борисов в Ловеч: Парите свършиха. Няма ги. Няма ги и електромобилите

Приказвате ми тука за игрища, градежи и градинки, само че това няма да стане! Парите свършиха, няма ги!

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Ловеч, където бяха показани претендентите на партията за кметове и общински съветници в региона.

" Преди три години пристигнаха и стопираха всичко. Бяхме оставили 13 милиарда фискален запас. Отидоха, към този момент сме на 3% недостиг. Ние, българите, през тези три години докарахме едни хора, които стопираха всичко. " Хемус " в този момент щеше да е подготвена, щяхме да сме към този момент до Търново, следващата година щеше да ви е подготвена ", посочи Борисов.

" И да не ме питат публицистите - ние оставихме 1,2 милиарда за " Хемус " в обособена сметка. Но това си го направихме българите ", разяснява Борисов, 

" Гледах ги кметовете и те не престават да ме гледат с едни остарели очи. Колкото и да ми говорите за автомагистрали, спортни зали, градинки, нищо от това няма да се случи и това са безусловно празни приказки, тъй като пари в страната няма “, безапелационен бе Борисов. 

" Ние за Троян направихме всичко, по какъв начин ще се състезаваш? Донка идваше, всичко паркове, санирани блокове... Какво стана със санирането? Какво стана? Най-социалната активност на страната, работни места, с най-хубавия механически надзор, бабите и дамите, които живеят там. И това съсипахте, и това съсипахте! Над 3000 блока с Нанков сме санирали! Какво направихме българите тези 3 години... Да доведем хора, които какво направиха? “, продължи Борисов. 

" Три години. Сега ще ви бръкнат в джобовете, ще индексират цените и ще питате къде е Бойко ", сподели още някогашният министър председател. 

" Вие представяте ли си да се бях изтъпанил тука преди две години и да кажа, че ще има цех за електрически автомобили? Какво щяхте да ме извършите? Сега виждам - стъкло, кмете, какви ми ги приказваш? Фотоволтаици, с един надзирател, това си причинихте Ловеч. Ама няма митинги, няма... Мъчно ми е, тъй като съм влагал във всяко едно нещо сърце и душа “, разяснява още Борисов.

" Сега ние, естественото ни държание, е остарялото раздвояване на личността. Цяла заран с Кирил Петков и Христо Иванов вършим измененията в Конституцията. Христо Иванов в този момент се обади, че са минали със 161 гласа. Сега би трябвало да ви кажа, че нищо няма да стане, те не могат, общините не ги интересуват. Никога не съм ви лъгал. Каквото съм ви заречен, съм го направил. Пречиствателни станции, всичко. На Стара Загора бяхме оставили 10 млн. за зала. Няма ги парите, похарчиха ги ", изясни Борисов на цялостната зала. 

" Забранявам ви една неприятна дума да кажете по адрес на Корнелия, не разрешавам ви, не е красиво. За времето си тя свърши доста работа. Но ГЕРБ би трябвало да се развива, трябват ни повече лица ", съобщи той по адрес на настоящия кмет на града Корнелия Маринова. 

Както и да го виждам, няма по-добър от мен за министър председател, съобщи Борисов. 

“В София претендента им за кмет е от военното контраразузнаване... Как хората като тези от Съюз на демократичните сили го одобряват това? Те са ми другари, в този момент не можем да се изкажем даже както би трябвало “, приключи Борисов. 

" Мили мои, на ръба сме да можем идващите една-две години да се спасяваме. Нашата е водеща роля в Народното събрание, да вземем пари по проекта. Другите страни си похарчиха парите. Тези високо квалифицирани, високо образовани... “, още веднъж разяснява той обстановката в страната. 

“Ако объркат и общините да стане хаоса като в страната, няма оправяне. В София отново ни гледат, повече внимаваме, мъчно, само че вършим. Доста работа свършихме. Сега е ред да свършим и нещо действително за хората, тоя неприятен сън три години да мине. Инвестициите три години се сведоха до нищо “, добави Бойко Борисов. 

" Много прекрасен цех са създали... Стъкло! Хубавата природа на България се трансформира в стъкло, но то трансформира ландшафта, приключи Борисов. И похвали листата за общински съветници, като призна, че се е намесил единствено в избора за новото лице за кмет на Ловеч.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе в Ловеч на среща с членове и симпатизанти. Пълната зала го посрещна с овации.

Срещата бе открита от регионалния координатор на партията за Ловеч и някогашен министър на районното развиване Николай Нанков.

Нанков посочи разрухата в страната, пристигнала с Промяната.

Обещаваха фабрики, автомагистрали, мостове... А стопираха еврофондовете, стопираха строителството на автомагистралите, акцентира Нанков.

След встъпителното слово на Нанков стартира представянето на претендентите за кметове на общините и обитаемоте места в региона.

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР