Приказките от Хиляда и една нощ оживяват в палата на

...
Приказките от Хиляда и една нощ оживяват в палата на
Коментари Харесай

230 млн. паунда струва имението на новия собственик на Нюкасъл

Приказките от " Хиляда и една нощ " оживяват в палата на новия притежател на Нюкасъл Мохамед бин Салман.

Престолонаследникът на Саудитска Арабия е горделив притежател на най-скъпата къща в света, имение във Франция на стойност 230 млн. лири, написа " Сън ". Цената, която шейхът заплати за Нюкасъл е единствено със 70 млн. паунда повече. Бин Салман преведе 300 млн. лири на досегашния необут на " свраките " Майк Ашли и към този момент крои амбициозни проекти за тима от " Сейнт Джеймсис Парк ".
 Ако се съди по първокласния замък на милиардера, той харчи с необятни пръсти. Палатът в жанр Луи XIV, на пръв взор, е като френските крепости от 17-и век. Но е реконструиран главно сред 2008 и 2011 година Преди 34-годишният арабски принц да купи двореца, Ким Кардашиян прави оглед на мястото с концепцията да го резервира за сватбата си с Кание Уест. Нейният проект по този начин и не се реализира. В момента красивият палат има всички улеснения на XXI век.
 Фонтаните, озвучителните системи, осветлението и климатиците са следени от смарт телефон. Стаята за медитация е същинско знамение. Разполага с транспарантна подводна сфера като във филм за Джеймс Бонд. В нея плуват екзотични риби.
 Статуя на френския крал Луи XIV, направена от безценен мрамор гледа към парк от 57 декара.  В двореца има 10 жилището с обособени спални, голяма приемна, библиотека, винарска маза, в която могат да се съхраняват 3000 бутилки.  Бин Салмав има и личен нощен клуб, в който обича да забавлява гостите си.  " Това е изцяло задоволително, с цел да може да се полеят всички бъдещи триумфи на Нюкасъл, разяснява " Сън ".
 Архитектът е помислил и за развлеченията на богатия притежател на имението. Шейхът и гостите му могат да разхлабен във вътрешен и външен басейн. На тяхно разположение са частно кино, корт за скуош, две бални зали и нощен клуб. За почитателите на Нюкасъл остава вярата, че шейх Салман ще харчи по този начин обилно за обичания им клуб, както го прави за купищата екстри в дома си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР