Приказката за Заарбрюкен в турнира за Купата на Германия приключи.

...
Приказката за Заарбрюкен в турнира за Купата на Германия приключи.
Коментари Харесай

Приказката на Заарбрюкен приключи, Кайзерслаутерн е на финал за Купата на Германия

Приказката за Заарбрюкен в шампионата за Купата на Германия завърши. Третовизионният отбор загуби с 0:2 от Кайзерслаутерн вкъщи и отпадна на крачка от финала. Точни за лаутерите бяха Марлон Ритер (53) и Алмами Туре (75). 

Така тимът на Фридхелм Функел ще чака спечелилия от мача сред Фортуна Дюселдорф и Байер Леверкузен в спор за трофея в последния мач от този сезон. 

През първото полувреме гостите предоставиха самодейността на своя противник, който обаче не сътвори съществени рискове за вратата на " алените дяволи ". 

В 53-ата минута Кайзерслаутерн нанесе своя удар. Марлон Ритер съумя да изпревари Мануел Зайц след центриране на Алмами Туре и с глава осъществя за 0:1, като топката мина сред краката на вратаря. 

Лаутерите взеха решение всичко в мача в 75-ата минута. Тогава Туре засече центриране на Тимотеуш Пухач и с глава вкара втория гол в мача. 

В 81-ата минута Заарбрюкен можеше да се върна в мача, само че Кай Брюкнер пропусна от близка отдалеченост. Малко по-късно гостите пропуснаха да стигнат до трети гол посредством Филип Стойлкович. Швейцарецът шутира мощно от комфортна позиция, само че над вратата. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР