Приказката за три дни за превземане на Киев“ все пак

...
Приказката за три дни за превземане на Киев“ все пак
Коментари Харесай

Боян Чуков: Приказката за „три дни за превземане на Киев“ все пак е била истина…

Приказката за „ три дни за завладяване на Киев “ въпреки всичко е била истина… Така установи журналистът и някогашен посланик Боян Чуков в собствен нов разбор. Той е отдаден на обстановката в Украйна и помощта на НАТО за хода на войната с Русия.
SafeNews разгласява поста на Боян Чуков без редакторска интервенция:
Зеленски призна, че без поддръжката на НАТО Украйна би съумяла да задържи Русия единствено за „ първите няколко дни, седмици, може би месец “. Тогава приказката, че „ три дни за завладяване на Киев “ въпреки всичко е била истина… в случай че не бе поддръжката на НАТО. С времето става все по-ясно, дори и за постепенно мислещите, че още през цялото време, след 24 февруари 2022 година най-често задаваният въпрос от вида „ Колко време ще продължи войната сред Русия и Украйна “ е бил лишен от всевъзможен смисъл. Големият френски геополитик Еманюел Тод в последната си книга (от 11 януари 2024 г.) „ Провалът на Запада “ обръща внимание, че в речта на Путин на 24 февруари 2022 година не се загатва Украйна. Нито правото на самоопределяне на популацията на Донбас. Ако приемем, че НАТО е равно на Съединени американски щати, то борбата в Източна Европа е сред САЩ/НАТО и Русия. Останалите тълкования на събитията са примитивна агитация за биомасата.
Вчера анализаторът обърна внимание и на следващия удар на ВСУ по пазара в Донецк,  довел още веднъж до прекомерно доста убити и ранени. Към момента починалите са 28 индивида.

 

Ето какво написа Чуков: Руската войска месеци наред не може да реши казуса с обстрелването на Донецк от артилерията на ВСУ. Очевидно е, че украинците все по-настойчиво изтребват цивилното съветско население преди президентските избори през март. Украинското пояснение, че руснаците се самообстрелват е за дебили. Основната цел е суматоха и недоволство измежду елементарните руснаци и събаряне на рейтинга на Путин и МО. Шойгу също не е в забележително състояние. Инсайдерският телеграм канал на Водоснабдителна система на РФ „ Дети Арбата “ неотдавна разгласява топ-10 на съветските генерали. Сред тях не попадаха Шойгу и Герасимов. Интерпретациите на периодическите кървави драми в Донецк са разнопосочни. Но едно е безспорен факт. Продължават да умират обикновенни хора. И този факт няма по какъв начин да бъде заобиколен. Още вести четете в секция Коментари
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР