Приказката P.I.F. ще продължи с един силно емоционален и специален

...
Приказката P.I.F. ще продължи с един силно емоционален и специален
Коментари Харесай

Приказката P.I.F. продължава с концерта невиДИМО

Приказката " P.I.F. " ще продължи с един мощно прочувствен и специфичен концерт - " невиДИМО " в " София лайв клуб " на 14 януари, научи ДУМА от Мила Панайотова, пиар и бранд управител на клуба. Концертът беше плануван за 21 декември 2021 година - датата, на която година по-рано в небето заблестя звездата Димо Стоянов, само че заради заболяване на член от групата се наложи събитието да бъде отсрочено.

" Приказката " P.I.F. " - невиДИМО " няма да е просто концерт от поредицата в памет на Димо, това ще е театър за чудните хора, които живеят в сърцата ни за едно огромно непораснало дете, което е слушало в унес музиката на Фреди Меркюри и е мечтаело да бъде като него. За любовта, онази същинска, вселенска обич, за която няма граници и време. И въпреки невиДИМО, на 14 януари той ще е още веднъж с нас на сцената, както е бил през всичките тези години. Ще се опитаме да пресъздадем наличието на Димо посредством магията на театралните изкуства. " Ще оказва помощ и ще се грижи за това, което е оставил, с цел да ни накара да се усещаме по-сигурни, че това, което вършим, е вярно и нужно ", споделя Иван Велков.

Гост музикантите в това невиДИМО премеждие ще са Ерсин Мустафов, Владимир Михайлов, Никеца, Виктор (Gabana) и Михаела Ненова - цигулка.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР