Приказката между Даниел Петканов и Александра Богданска приключи! Една от най-известните

...
Приказката между Даниел Петканов и Александра Богданска приключи!
Една от най-известните
Коментари Харесай

Свърши се! Алекс поиска развод от Даниел Петканов

Приказката сред Даниел Петканов и Александра Богданска завърши!
Една от най-известните всемирски двойки у нас се раздели. Даниел Петканов и жена му Алекс към този момент не разделят една постелка.



Това стана ясно предишния месец, когато Лудия кореспондент не се появи на рождения ден на брачната половинка си в столично заведение. Манекенката навърши 29 година в компанията на близки свои другари, само че мъжът й не бе видян измежду тях.

Тепърва следва двамата да стартират процедура по бракоразвод. Според слуховете Алекс е тази, която е поискала раздялата, а повода към момента не е известна.

Има възможност хубавицата да му е била шута поради невярност. По време на взаимното им присъединяване във „ВИП Брадър“ преди 5 години стана ясно, че журналистът неведнъж е кръшкал на манекенката, до момента в който са били гаджета.

Именно изневерите са в основата на всичките им проблеми от началото на връзката им. През 2016 година Петканов разкри обществено, че Алекс му е изневерила с италианец, а преди този момент и с други мъже.

Двойката обаче се събра във „ВИП Брадър“ година по-късно и точно там се ожени. Малко след края на шоуто Алекс забременя и след това роди момченце на репортера.

След развода най-вероятно детето ще остане при майка си, а татко му ще има право да го вижда понякога и ще би трябвало да заплаща прехрана.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР