Приживе Петър Дънов получава дарби Свише, с които напътства човека

...
Приживе Петър Дънов получава дарби Свише, с които напътства човека
Коментари Харесай

Дънов за 2023 г. : Идат глад и граждански войни! 



Приживе Петър Дънов получава способности Свише, с които направлява индивида по какъв начин да живее по законите на Бога и Вселената. През идния декември се навършват 78 години от кончината на Учителя. Преди гибелта си обаче той оставя редица предсказания за идващия век, че и по-напред. Така още през 1930 година той вижда, че ще има Европейски съюз, откакто държавните граници на Стария континент изчезнат.

За идващата 2023 година той виждал цивилен войни вследствие на повсеместните обществени неравенства. А те евентуално ще се изострят още повече с идването на бедните и бездомни хора, подгонени към нас от войни, апетит и естествени бедствия. „ Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви огромна ненавист сред двете съсловия – крайните детайли. Ще станат огромни кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, елементарно ще мине “, казвал пророкът пред учениците си. В друго свое предсказване феноменът видял: „ Европейските нации ще оголеят и оскотеят – ще изгубят силата си. Тогава ще настъпи невъобразим апетит – кокошки, пуйки, агнета, свине съвсем ще изчезнат “. Според него „ гражданските войни “ ще отключат трусове и наводнения. Цели континенти ще потънат. „ Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни детонации, които ще отекват в редица региони по света. Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказването на природата за закононарушенията против нея, осъществени от човечеството “, описвал екологичен апокалипсис Дънов.

В разгара на Първата международна война Дънов споделил следното: „ Питате ме по кое време ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, само че след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще пристигна трета война, толкоз опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир “. В серията си от неделни беседи сред 1932 и 1933 година Дънов предсказва експлоадирането на Втората международна война, като даже съумява да уточни броя на жертвите в нея. Но точно тогава той получава визия и за последваща Трета световна война: „ Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане единствено една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат към 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души... Поради безумието на хората, вследствие на неприятните им мисли и усеща ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години “, предизвестил Дънов.

Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР