Приживе легендарният създател на Playboy Хю Хефнър изгради същински харем

...
Приживе легендарният създател на Playboy Хю Хефнър изгради същински харем
Коментари Харесай

Хю Хефнър със специално желание къде да бъде погребан

Приживе именитият основател на Playboy Хю Хефнър построи истински харем от млади красиви дами в фамозното си Playboy Mansion - имение, знак на хедонизма и изобилието на половост, неналичието на ограничавания и опълчването на публичните упования. В гибелта си обаче Хефнър е изискал да бъде заровен до една съответна жена - Мерилин Монро, оповестява Би Би Си.

Хефнър умря в сряда на 91-годишна възраст. Той е купил криптата до нейната през 1992 година за 75 000 $. 

Актрисата бе на корицата на списание Playboy в първия му брой през 1962 г. 

Решението на Хефнър да бъде заровен до Монро разделя публиката на разнообразни отзиви. Някои го считат за необикновен край на невероятния му живот, други показват че той е стартирал марката си и стила си на живот върху първия брой на Playboy през декември 1953 година, до момента в който Мерилин Монро е била засрамена от фотосесията си в броя и се е страхувала за бъдещето на кариерата си като актриса. Тя се е съгласила да театралничи гола като млада, при липса на актьорски функции и обезверена за пари. Получила е 50 $ за присъединяване си на модел. Четири години по-късно Хефнър заплаща на компания за календари в Чикаго $500, с цел да покаже Монро " по нищо с изключение на по радиото " и продава 50 000 списания съвсем за денонощие. 

В книгата " Мерилин: Животът по нейните думи " актрисата написа " Аз в никакъв случай не получих записка с " Благодаря " от всички тези, които направиха милиони от фотографията с голата Мерилин. Дори трябваше да си купя брой от списанието ". 

Хефнър в никакъв случай не е срещал персонално Мерилин Монро. Той е споменавал, че един път е приказвал по телефона със звездата от " Някои го избират горещо ". " Аз съм засмукваща мощ за русокоските, а тя е безспорната русокоска ", споделя той. 

" Вярвам в символичните неща. Да прекарам вечността до Мерилин е прекомерно сладко, с цел да се изпусне ", споделя Хефнър пред Ел Ей Таймс, отбелязвайки че има доста другари, заровени в Westwood Village Memorial Park в Лос Анджелис, Калифорния, където е тя. Там са още Натали Ууд, Дийн Мартин и Фара Фосет. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР