Прихванати от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) разговори на

...
Прихванати от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) разговори на
Коментари Харесай

Руски войник за зверствата в Харковска област: Отрязаха му ухото, не искаше да говори -

Прихванати от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) диалози на съветски военни дават визия за зверствата, които се правят там. Окупаторите освен не ги крият, а се хвалят с тях.

СБУ разгласява ново доказателство за това.

Един от окупаторите, който е от Харковска област, споделя на татко си за мъченията, на които са подложени украинските военни, и обстрела на мирните селища.

" Бяха взети двама заложници. На единия от тях му отрязаха ухото - не искаше да приказва. Добре, че не са му забили патрон в челото или не са го размазали с БТР. Можеше просто да го сложат в кутия от картечница със 100 патрона, просто да го гръмнат и да го създадат на кайма ", изяснява руснакът. 

Освен това той признава, че е стрелял по мирни селища. Едно от тях в Харковска област е било " обстрелвано с артилерия " и разграбено.

" Момчетата отидоха на разузнаване, донесоха салами, майонеза, свинска мехлем... Преминаха през хората... Нямаше смисъл да грабят, имаме оръжия и танк. Ако някой се опълчи, къщата му ще бъде разрушена, а ние ще можем да живеем, както желаеме ", хвали се нашественикът.

Бащата обаче не е ядосан от жестокостите на сина си. Той се радва, че е възпитал главорез, разяснява УНИАН.



В края на април доброволецът  за зверствата в Буча. Според описа му руснаците са пили и крали в града, а бурятите с изключение на пиенето са си доставяли наслаждение и с убийства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР