Приходите на Русия от износ на изкопаеми горива през първите

...
Приходите на Русия от износ на изкопаеми горива през първите
Коментари Харесай

Русия печели повече от износ на горива, отколкото дава, за да води войната

Приходите на Русия от експорт на изкопаеми горива през първите шест месеца на войната в Украйна доста са надхвърлили разноските за нашествието . По данни на основания във Финландия Център за проучвания в региона на енергетиката и чистия въздух ( CREA ) Русия е спечелила 158 милиарда евро. Това контрастира с разноските за войната, които се правят оценка на към 100 милиарда евро.

Анализът обгръща износа на петрол, газ и въглища сред 24 февруари и 24 август тази година, като се правят оценка данните от морския и тръбопроводния превоз. Те демонстрират, че Европейски Съюз е най-големият покупател на доставки с 85 милиарда евро, следван от Китай с 35 милиарда евро.

В рамките на Европейски Съюз Германия е отпред с 19 милиарда евро , което я прави вторият по величина покупател на съветски изкопаеми горива в света, незабавно след Китай. Въпреки спада в размера на износа, Русия " към момента реализира рекордни доходи " от изкопаеми горива, изяснява анализът на CREA.

Припомняме, на CREA показваше, че Русия е спечелила близо 100 милиарда $ (82,3 милиарда паунда) от експорт на петрол и газ през първите 100 дни от войната в Украйна.
 Русия плува в пари от нефт
Русия плува в пари от нефт

Москва в този момент печели повече от всеки път

Припомняме, страните от в опит да лимитират приходите на Кремъл от експорт и способността му да финансира войната си против Украйна. Нивото на ценовия таван обаче към момента се разисква.

Отделно сега е в ход следващата стъпка на Кремъл във връзка с политиката на " Газпром " в Европа със , което.
 Кремъл:
Кремъл: " Северен поток " спря поради глобите

Дмитрий Песков: А в този момент, когато застудее, обстановката ще се утежни още повече
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР