Приготвяте ли се за Коледното парти? Дори и да е

...
Приготвяте ли се за Коледното парти? Дори и да е
Коментари Харесай

С ново лице за Коледното парти – защо не малко повече младост?!


Приготвяте ли се за Коледното празненство? Дори и да е отминало, занапред предстоят празничните нощи, в които ни се желае да сме неотразими. Достатъчна ли е една дребна черна рокля? Днес, изрично, не, тъй като какво може да ни донесе една дреха, в случай че не усещаме лицето си свежо?!

Ето с кои три процедури от естетичната дерматология дамите (а за какво единствено жените) могат да реализират обаятелен искра, без да изневерят на себе си, носейки непознато лице. Влагането на

дермални филъри в кожата на лицето несъмнено може да даде онази сбитост, искра и компактност, които са ни нужни, с цел да се отпуснем и се порадваме на сладките мигове от живота, когато можем да флиртуваме.

Съвременните филъри са създадени дотам, че са естествено резорбируеми, безвредни и даже постоянно с позитивни потребни резултати за кожата, да вземем за пример да подтикват колагенообразуването или да доставят на кожата нужни потребни детайли и хидратация. Освен това най-новите разработки доставят непринуденост във формите и чувствата, тъй като какъв е смисълът на плътните устни, в случай че вътрешно не ги усещаме сочни и е смутена чувствителността ни при допиране на други устни?!

Изборът на филър е отговорност на естетичния кожен лекар, само че може да бъде съгласуван и с желанията и опциите на клиента. И знайте, че при най-професионално сложени филъри, тези корекции не могат да се предположат от близките, те единствено основават чувството за жадност за живот, младостта остава като подтекст – какво по-сигурна гаранция за непринуденост. Ако сте по-рационална натура, може би ще Ви хареса това, че филърите могат да върнат часовника обратно с 15 години.

С натрупването на годините, за жалост, ние губим мастна тъкан на лицето (за разлика от тялото!). Това води до срутване на кожата на челото, бузите, към очите и устата. Обикновено за този резултат упрекваме гравитацията и понижения синтез на колаген. Още по неприятното е, че тази лой не изчезва къде да е, а се мести под брадичката, на врата, като ни украсява с двойна брадичка, торбички под очите и впрочем непривлекателни черти. Решение на този проблем е използването на филъри към скулите и брадичката , което ще повдигне свляклата се кожа и ще й придаде един прелестен опън в цялостната визия. Разбира се, процедурата изисква убождане на кожата и някакви неприятни чувства по време на инжектирането на филъра, само че надалеч не е травматична като оперативните интервенции. Какво пък, в случай че ще борим увисването на кожата в профил на брадичката, които придават квадратна форма на лицето ни, не си ли заслужава, плюс това в клиниките постоянно се употребява местен анестетик.

Свързани публикации.. Колаген – без който естетичната медицина няма по какъв начин да се оправи с бръчките 2 Създадоха изцяло органически филър за битка с бръчките 1 Двойна брадичка?! Отстранява се сполучливо, трайно и неоперативно към този момент 0

Втората стъпка, която може да се предприеме е да се редуцират фините и по-големи бръчки . Освен загубата на разтегливост на кожата с възрастта, редуцирането на подкожните мазнини, някои привички се оказва, че са работили против нас. Свиването на очите против светлината, тютюнопушенето са основали характерни бръчки. За редуцирането им могат да се употребяват поредност средства и процедури от региона на естетичната дерматология – инжектиране на специфични дермални филъри за съответните зони, осъществяване на пилинг лечения, микронидлинг (терапия за стимулация на колагеновия синтез), използване на ботокс. Резултатът е възвръщане на младежкото лъчение.

Третата стъпка е грижа за устните , можем ли да приказваме за младост без да си представим тяхната цялост, като тук не става въпрос за реализиране на размери надхвърлящи естествено заложените ни контури. Факт, за жалост е, че с възрастта те губят своята компактност, а с процедурата по инжектиране на филър експертът може да поправя и някои техни недостатъци, като липса на симетрия. Разпитайте естетичният кожен лекар за филърите, които може да ви предложи и се интересувайте за чувствата, които всеки от тях носи. Всяка жена избира друг резултат при оформянето на устните – някои залагат повече на компактност, други на сочност. Със сигурност обаче ще имате секси резултата!
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР