Пригответе се да се потопите дълбоко в чувствата си, защото

...
Пригответе се да се потопите дълбоко в чувствата си, защото
Коментари Харесай

Пълнолунието в Рак разголва душите ни: какво да очаква всяка зодия

Пригответе се да се потопите надълбоко в възприятията си , тъй като пълнолунието, което ще изгрее през днешния ден, на 17 януари, ще ги раздуе до нови висоти. Като първо пълнолуние за 2022, това лунно събитие е обвързвано с това да разберем най-суровите си страсти и да се вслушаме същинската си същина, даже в случай че има елементи от нас, с които ни е мъчно да се сблъскаме . Това е мощен миг за освобождение и себеприемане .

Януарската лунна кулминационна точка изгрява през последните дни на сезона на Козирога, който през миналия месец ни накара да се съсредоточим върху кариерата, финансовите въпроси и практичните си проекти.

Това пълнолуние обаче изгрява в съществения воден знак Рак и ни припомня, че с цел да реализираме материалните си цели, би трябвало да приемем и по-нематериалните въздействия в живота си. Да бъдеш сензитивен е също толкоз значимо, колкото и да бъдеш мощен, тъй че това лунно състояние изисква от нас да приемем по-меките си страни с възприятие на поддържане и грижа.

Ракът е знакът, ръководен от Луната в астрологията, тъй че очаквайте да се сгушите в възприятията си и да видите сантименталната си страна. Въпреки това, с тъмната и разрушителна планета Плутон , която се опълчва на пълнолунието, можете да се подготвите да се срещнете с по-малко комфортните си усеща .

Време е да се гмурнете под повърхността на и да се изправите пред сенчестите истини, които другояче може да държите отделени от съзнанието си. Възможно е да бъдат разкрити секрети и да излязат нескрито тежки осъзнавания, само че всичко това е в името на по-голямата цел - реализиране на излекуване и мир.

Ето по какъв начин януарското пълнолуние ще се отрази на всеки зодиакален знак, с цел да знаете какво тъкмо да очаквате.
 Какво да очаквате от пълнолунието в Рак съгласно зодията  Какво да очаквате от пълнолунието в Рак съгласно зодията  Какво да очаквате от пълнолунието в Рак съгласно зодията  Какво да очаквате от пълнолунието в Рак съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР