Пригответе се да плащате високи данъци. Заради безумната политика на

...
Пригответе се да плащате високи данъци. Заради безумната политика на
Коментари Харесай

Борисов: Пригответе се да плащате високи данъци

Пригответе се да плащате високи налози. Заради безумната политика на разпределяне на пари в този момент всички ще платим скъпо.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция „ Eвропейска договорка за фермерите – визията на Европейската национална партия за земеделието в Европа ". Борисов се базира на доклад на Международния валутен фонд.

„ МВФ споделя, че България би трябвало да промени данъчната си система, с цел да обезпечи повече данъчни приходи в бюджета. Необходимо е да се възвърне 20% ставка на Данък добавена стойност за всички браншове, да се отстрани плоския налог от 10% за приходите на физическите лица, като се вкара прогресивна канара на облагане “, сподели Борисов.

Той добави, че след тези рекомендации няма да можем да удържим понижени налози, тъй като „ в случай че не ги гласуваме, няма да може да взимаме заеми ".

 Българска телеграфна агенция
Лидерът на ГЕРБ подчерта, че преди три години, с помощта на тяхната консервативна политика, България беше призната в Европейския банков съюз и централата на еврозоната. Той добави, че по-късно са почнали митингите в страната.

Сред другите заключения от отчета на МВФ, по думите на Борисов, са, „ че би трябвало да продължат инфраструктурните планове, инфлацията все още е добре - (3.5%), само че брутният вътрешен артикул едва ли ще достигне заложеното в бюджета “. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР