Приета е в болница в критично състояние Холивудската актриса Ан

...
Приета е в болница в критично състояние Холивудската актриса Ан
Коментари Харесай

Животът на холивудската звезда Ан Хеш е в опасност

Приета е в болница в сериозно положение Холивудската актриса Ан Хеш се бори за живота си. Тя е настанена в сериозно положение в лечебно заведение, откакто претърпя тежък случай. Ан Хеш се удари с колата си в дом в Лос Анджелис. Градската пожарна работа прецизира, че актрисата се е блъснала в двуетажна къща в квартал „ Мар Виста " с автомобила си.

В резултат на удара в постройката е предизвикала опустошение на постройката и се е разразила огнена буря, разкриват американските медии. В известието се показва, че старата жена, която била открита в транспортното средство е била в сериозно положение и се е наложило да бъде превозена до болница. След това медиите потвърдиха информацията на светското издание TMZ, че дамата в синия Mini Cooper е 53-годишната Ан Хеш. По неуточнени до момента аргументи, актрисата се е блъснала първо в гараж на жилищна постройка.

След това потеглила с автомобила си, а по-късно се блъснала и в къщата в квартал Мар Виста, нанасяйки й съществени повреди. Пожарът, зародил вследствие на конфликта, е бил гасен от 59 пожарникари и то в продължение на повече от час. Припомняме, че през 90-те години на предишния век тя беше в интимна непосредственост с водещата на токшоу Елън Дедженеръс.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР