Приемната дъщеря на мъж от Пенсилвания, за когото се твърди,

...
Приемната дъщеря на мъж от Пенсилвания, за когото се твърди,
Коментари Харесай

Приемната дъщеря на предполагаемия убиец на майка амиш казва, че никога не би могла да си представи баща си като „хладнокръвно чудовище“

Приемната щерка на мъж от Пенсилвания, за който се твърди, че е прострелял бременна жена амиш в личната й къща, съгласно известията сподели, че не можеше да повярва, че татко й е от вида „ невъзмутимо страшилище “, което може да извърши такова непоносимо закононарушение.

52-годишният Шон Кранстън беше задържан рано сутринта в събота за хипотетично ликвидиране на Ребека Байлър, бременна 23-годишна майка на две деца, в изолираната й селска къща в края на предишния месец, оповестиха управляващите.

Но приемната щерка на Кранстън сподели пред JET 24/FOX 66 в Ери, че счита, че кървавото ликвидиране е случай на неправилна идентичност - фамилията на амишите, което е живяло в дома на Байлер няколко години по-рано, е осиновило внука на Кранстън, сподели тя.

Кранстън от Кори го искаше назад.

„ Никога не бих могла да си показва татко ми като такова невъзмутимо страшилище “, сподели смутената щерка на Кранстън, която мрежата разпознава единствено като жена на 20 години. " Никога след милио...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР