Приемайте повече цинк Цинкът е един най-добрите средства за подсилване

...
Приемайте повече цинк Цинкът е един най-добрите средства за подсилване
Коментари Харесай

Как бързо да се възстановим след настинка

Приемайте повече цинк

Цинкът е един най-хубавите средства за укрепване имунитета и е потвърдено, че задейства на Т-лимфоцитите, които нападат инфектираните кафези. Ето за какво, в случай че сте настинали, би трябвало да приемате повече храни, съдържащи цинк или като хранителна добавка.

Приемайте повече витамин С

Разбира се, витамин С не е загадка за никого какъв брой необикновено значение има за имунната система и в случай че сте настинали, повече витамин С ще ви свърши чудесна работа. е от главно значение за мощната имунна система. Дали под формата на храна или добавки, той работи като антиоксидант и оказва помощ на имунните кафези да работят.

Почивайте повече
Отървете се от зимните настинки с тези лесни предписания
Чудната композиция мед, орехи и лимон укрепва организма в зимните месеци. Всеки знае за изгодите от трите продукта –орехите подоб...
Прочети повече
Тялото ви, изключително при болест, има невероятна потребност да почива повече, тъй като покоят обезпечава опция на организма по-лесно да се възвърне от настинката. Просто се наспивайте по-добре.

Вземете бъз

Приемът на бъз може да ограничи интензивността против патогенни бактерии, грип и елементарна простуда и в него има доста антиоксиданти, които ускоряват имунитета.

Избирайте храната си мъдро

Спанак, червени чушки, киви, ферментирали храни, куркума и джинджифил – това са едни от най-хубавите храни, които да оказват помощ за качественото действие на имунната система.
Тази добавка понижава риска от тежко протичане на грип с съвсем 90%
Сезонът на настинките и грипа е в разгара си. Има няколко разнообразни начини да намалите риска от заразяване с грипния вирус, вариращ...
Прочети повече
Изчистите синусите си

Когато сте настинали, различен потребен съвет, е да изчистите своите синуси, а най-хубавият вид за това е с физиологичен разтвор или различен вид е да си извършите инхалация с тенджера с вряла вода и нейната пара, в която може да има морска сол и щипка сода за самун. 



Пийте повече вода

За още по-силен резултат може да добавяте лимон и мед във водата си и по този начин да се хидратирате интензивно, подпомагайки имунитета. Все отново медът е дейно средство за угнетяване на кашлицата и съдържа антиоксиданти, които оказват помощ за понижаване на възпаленията.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР