Приемът на може да ви дехидратира, да увеличи ежедневния ви

...
Приемът на може да ви дехидратира, да увеличи ежедневния ви
Коментари Харесай

Как да направите пиенето малко по-здравословно за вас

Приемът на може да ви дехидратира, да усили ежедневния ви банкет на захар, да докара до нарушавания на съня ви и наддаване на тегло. Какво във всеки аспект на живота, умереността е основна. Но в случай че въпреки всичко обичате да излезете на по чашка с другари, ще ви дадем няколко съвета по какъв начин пиенето да е малко по-здравословно за вас.

Избирайте по-малко алкохол ни питиета.  Следете алкохол ният %, с цел да бъдете положителни към черния си дроб. Следете и количеството на алкохол а.

Направете си лични ликьори или сиропи . Купените от магазина сиропи за коктейли носят улеснение, само че могат да бъдат цялостни с доста нездравословни подсладители и непотребни грамове захар. Ако си извършите домакински сироп, ще знаете тъкмо от какво е изработен и тъкмо какъв брой захар съдържа. Можете даже да я замените с други подсладители като недопечен мед, кленов или агаве сироп или да употребявате пресни плодове, които може да забъркате, с цел да добавите наслада към напитката без за добавяте спомагателна захар.

Предполагаме, че много постоянно четете етикетите на продуктите за хранене, само че вършиме ли го с етикетите на бутилките? Ако алкохол ът ви е цялостен с изкуствени аромати, чиито имена не можете да произнесете, направете си свои.

Внимавайте какво ядете преди потреблението на алкохол.  Пиенето на празен корем може да раздразни храносмилателната ви система. Това може да докара и до по-бързото асимилиране на алкохол а. В идеалния случай би трябвало да консумирате композиция от висококачествени протеини, здравословни мазнини и комплицирани въглехидрати. Храните с високо наличие на фибри могат да оказват помощ за забавянето на абсорбцията на алкохол а.

Алкохолът е диуретик и в действителност ви дехидратира, което води до по-силен махмурлук.  Решението? Пийте по една чаша вода сред всяка чаша алкохол. Така че системата 1:1 би ви помогнала много на идната заран.

Изглежда явно, само че знайте своя предел.  Решете какъв брой ще пиете на плануваната вечеря и се въздържайте да прекалявате. Това може да бъде предизвикателство, изключително в случай че хората, с които сте, пият и мощно ви предизвикват да вършиме същото.

Може да ви се коства, че едно пиво повече ще ви помогне да спите по-добре. Но той прави противоположното – унищожава здравословния цикъл на съня ви. Най-добрият метод да се радвате на пълностоен сън е да спрете да пиете най-малко четири часа преди да заспите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР