Приемането на резолюцията на Европарламента за България е тежък автогол

...
Приемането на резолюцията на Европарламента за България е тежък автогол
Коментари Харесай

Джамбазки: Резолюцията на ЕП е тежък автогол за БСП и „Демократична България“

Приемането на резолюцията на Европарламента за България е тежък автогол най-много за Българска социалистическа партия и в по-малка степен за „ Демократична България “, съобщи евродепутатът от ръководещата коалиция Ангел Джамбазки в „ Лице в лице “ по бТВ.

„ Представителите на тези две политически сили бяха в основата на дебата, само че дококлото ми е известно, до момента в който представителят на „ Демократична България “ е желал просто вербален въпрос, което значи просто спор в залата, Българска социалистическа партия, с цел да вземат някаква преднина, са поискали и резолюция “, сподели Джамбазки.

„ Трябваше да знаят, че когато изискат резолюция в нея върви пакет с Истанбулска спогодба, еднополови бракове, права на малцинствата и на ромите да си вършат каквото си желаят “, съобщи евродепутатът.

По думите му резолюцията няма правна стойност, само че има политическа и може да има последици в тази посока.

„ Ние положихме старания да изтрием най-антибългарските текстове и успяхме до огромна част “, съобщи Джамбазки.

Евродепутатът е безапелационен, че такива текстове се намират сред член 17 и 19 на резолюцията. По неговите думи рекомендациите плануват позволяване на предизборни акции у нас на други езици, с изключение на българския.

Джамбазки съобщи, че не правя възражение някой да подлага на критика ръководството и че митингите имат учредения, само че с прокарването на резолюцията се подценяват и настояванията на протестиращите, защото никой от тях не желае да желае да се промени фамилния модел в България.

Зад вкарването на тези текстове в резолюцията евродепутатът провидя дългата ръка на Белград и Москва. Според него " немското председателство оказва напън за начало на договарянията с Македония без условия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР