Приемането на поправките в Конституцията показват, че ние наистина имаме

...
Приемането на поправките в Конституцията показват, че ние наистина имаме
Коментари Харесай

Соломон Паси: Нужна е поправка в Конституцията за това, че сме надежден съюзник на НАТО и ЕС

„ Приемането на поправките в Конституцията демонстрират, че ние в действителност имаме конституционно болшинство в този парламент, което беше подлагано на въпросителни ". Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси пред NOVA. Той дефинира като позитивен и обстоятелството, че това конституционно болшинство ръководи външната политика и защитата на България. Той дефинира като позитивен обстоятелството, че това конституционно болшинство ръководи външната политика

„ Приемането на поправките в Конституцията демонстрират, че ние в действителност имаме конституционно болшинство в този парламент, което беше подлагано на въпросителни ". Това съобщи в " Интервюто в Новините на NOVA " някогашният външен министър Соломон Паси. Той дефинира като позитивен и обстоятелството, че това конституционно болшинство ръководи външната политика и защитата на България.

Според Паси може да се приказва дали измененията в Конституцията са значими, едвам когато има резултати от тях. „ Най-важното в една народна власт е по какъв начин се ползва законът. В България имаме извънреден недостиг на правоприлагане ", съобщи Паси.

По думите му огромната последваща стъпка е да бъде записано в Конституцията, че ние сме благонадежден съдружник в НАТО и Европейския съюз. „ Имаме съответните текстове, имаме политическа воля, имаме съответната опаковка на това, което предлагаме като политики. Ще бъда същински задоволен, в случай че следващата година видя нова корекция в Конституцията, обвързвана с участието ни в Европейски Съюз и НАТО ", съобщи Паси.

По отношение на опцията хора с двойно поданство да заемат висши постове в страната, Соломон Паси разяснява, че би трябвало ясно да бъде посочено, че това ще важи единствено за страни от НАТО и Европейски Съюз или след двустранно съглашение с непозната страна.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР