Приемаме решение на Министерски съвет за изграждане на тунел под

...
Приемаме решение на Министерски съвет за изграждане на тунел под
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Коридор номер 4 е изключително важен. През "Дунав мост" 2 минават 800 000 хиляди товарни автомобили

Приемаме решение на Министерски съвет за създаване на тунел под Петроханския проход. Да уточним, че страната го приготвя за концесия, като сега се влагат 1, 600 милиарда лева Ще го предложим на вложители. Можем да обещаем, че плановете ще вървят. Този план е за хората. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила на днешното съвещание на Министерски съвет.

"Коридор номер 4 е извънредно значим. През "Дунав мост " 2 минават 800 000 хиляди товарни коли ", добави той.

Припомняме, че построяването на два стратегически плана - Коридор 4 от Ботевград до Видин и тунел под Петрохан е приоритет за държавното управление. Със средства от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година главно ще се ремонтира сектора от прохода „ Петрохан “.

"Превенцията на насилието над дами се гласоподава по този начин, както звучи. След това имаше тежки реакции от страна на православието, мюфтийството, съдружните сътрудници и народа. Ние сме длъжни да се съобразим с това, което народа желае. В спокойна политическа и социална атмосфера може да се разиска Истанбулската спогодба. С този акт на евакуиране ние считаме, че ще завърши тематиката за Истанбулската спогодба, за която бяхме упрекнати ", това съобщи Борисов по тематиката за Истанбулската спогодба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР