Приемам номинацията като оценка за всичко, което съм свършила в

...
Приемам номинацията като оценка за всичко, което съм свършила в
Коментари Харесай

Пеевски поканил Елена Йончева да се кандидатира за евродепутат от ДПС

Приемам номинацията като оценка за всичко, което съм свършила в Европейския парламент за България. Смятам, че аз съумях за последните 5 години да направя пробив по разнообразни тематики. Бих приела покана от партия, която ми дава свободата да продължа да повеждам своите борби. Преди три дни ми се обади господин Пеевски. Той ми направи това предложение, а аз му споделих, че би трябвало да помисля. Казах, че ще приема, в случай че имам свободата да бъда това, което постоянно съм била. Това сподели евродепутатът Елена Йончева.

От ДПС-Благоевград оповестиха в понеделник, че на съвещанието на Областния съвет на партията е взето решение измежду издигнатите за претенденти за членове на Европейския парламент да бъде и Елена Йончева. В сегашния европарламент тя е народен представител от Българска социалистическа партия в Групата на на Прогресивния алианс на социалистите и демократите.

„ В Пакта за миграция за първи път ще има съответни ограничения, които да лимитират незаконната миграция и ще осъществят надзор. Бях докладчик по медийния акт, който дава действителна отбрана на публицистите от политическо гонене и цензура. Много мъчно ще бъдат сваляни качествени журналистически изявления от обществените медии. Сайтове отвън Европейски Съюз няма да могат да споделят по кое време да смъкват материал, оценката ще бъде европейска. Пробив имах и при законодателството против корупцията. Работя и по план за предварителна защита на каналджийството. Ако имам поддръжка и свободата да не отстъпвам тематиките си, бих приела номинация “, разяснява тя.

В отговор на думите на Корнелия Нинова, че е подвластна, Йончева попита от какво. „ Всичко, което съм правила в Екологичен потенциал, демонстрира, че нямам зависимости “, съобщи тя.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР