Приемам го с насмешка и с доброто чувство за хумор,

...
Приемам го с насмешка и с доброто чувство за хумор,
Коментари Харесай

Разследват областния управител на Плевен за побой над малолетни, той нарече обвиненията „зле изпълнено мероприятие”


Приемам го с подигравка и с положителното възприятие за комизъм, добави Иван Петков

„ Това е добре режисирано, само че зле изпълнено мероприятие ”, съобщи регионалният шеф на Плевен Иван Петков във връзка обвинявания против него за нанесен побой над две момчета в село Крушовица, които бяха публикувани посредством медиите. „ Някой искаше да събира дивиденти от цялата обстановка, само че не се получи. Виждат накъде отиват нещата и това беше в допълнение ангажиране на медийното пространство, като считат, че по този метод ще реализиран своите цели. Хората, които стоят зад цялото това мероприятие, са в безсилна позиция и търсят някаква странична реализация. Приемам го с подигравка и с положителното възприятие за комизъм ”, разяснява Петков, представен в Българска телеграфна агенция. Той уточни, че очевидци на случката са 400 фенове в салона на читалището в село Крушовица.

Говорителят на Окръжна прокуратура в Плевен Дияна Илиева сподели, че по случая е формирано досъдебно произвеждане по необходимост от районното ръководство (РУ) в Долни Дъбник. Получен е сигнал на 10 декември, събота, за свада сред деца на концерт и лицето Иван Петков. Впоследствие е открито, че това е регионалният шеф на Плевен.

„ Досъдебното произвеждане е формирано за съответно действие, не е против съответно лице. Не можем да приемем, че регионалният шеф е обвинен. От прокуратурата такова изказване не е давано ", изясни прокурор Илиева. Районна прокуратура е известена на 12 декември, че има стартирано досъдебно произвеждане от районно управление (на МВР) в Долни Дъбник и е докладвано на наблюдаващ прокурор.

Тепърва ще се обясняват събитията към случая, разпитват се очевидци. След като бъдат събрани всички доказателства по делото ще се реши има ли закононарушение, какво е то и дали е от частен или общ темперамент.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР