Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра

...
Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра
Коментари Харесай

Николай Шушков обеща по-добри условия за хората с нарушено зрение в Благоевград

Приел съм за собствен дълг да работя за вашата по-добра подвижност и социализация. За основаване на по-добри условия за  придвижването ви по улиците на Благоевград посредством по-добра пешеходна навигация. Това съобщи самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение по време на среща във връзка Международния ден на белия бастун.

Срещата бе инициирана от ръководителя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на ръководителя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. доктор Васил Жечев.

Той пое самодейността за построяването на най-малко два специфични маршрута, подобаващи за незрящи хора. 

„ Безплатно да пътувате в публичния превоз, създаване на обществено дружество, уместно за работа и за хора с повредено зрение. Не на последно място финансова поддръжка “, разгласи измежду целите си Шушков. 

„ Денят на белия бастун е от тези дни, в които се обръщаме към най-съкровените човешки полезности: схващане, съпричастност, почитание, поддръжка за нуждаещите се от помощ. Поздравявам ви за  куража, упоритостта  и смелостта, с които преминавате през несгодите на сложната и непригодна за вас градска среда и за метода, по който преодолявате недоверието в обществото към опциите ви да се учите, работите и живеете също толкоз добре, както и всеки един от нас “, означи претендентът за кмет на Благоевград. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР