Приех номинацията с идеята, че трябва да потърсим съгласие за

...
Приех номинацията с идеята, че трябва да потърсим съгласие за
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков е номинацията за премиер на ПП. Започваме разговори с всички политически сили

" Приех номинацията с концепцията, че би трябвало да потърсим единодушие за най-важните тематики, които да бъдат приоритет в в дневния ред на Народното събрание. Започваме диалози с всички политически сили, концепцията е да забележим дружно какво може да ни сплоти и тези, които са подготвени да поддържат едно такова държавно управление, да поемат ангажимент, че ще работят за реализирането на политиките, които ние слагаме ", съобщи акад. Николай Денков след председателския съвет и добави, че ще изпрати писмо покана до всички парламентарно показани партии за обща среща.

По думите му това е единствената основа, върху която може да се построи устойчиво държавно управление и парламент, който работи за хората.

" Задачата е извънредно сложна, отнасяме се отговорно и ще създадем каквото зависи от нас ", добави Николай Денков.

Соред Асен Василев Политическа партия поставя всички старания вторият мандат да бъде сполучлив.

" Процесът, който организираме, е към една обща маса да седнат всички, в случай че това е допустимо и в случай че те имат предпочитание. В Народното събрание има 7 партии - 4 от тях през днешния ден седнахме към една обща маса. Това не е задоволително за поддръжката за кабинет, само че е едно положително начало. Дали ще се осъществя вторият мандат или ще стигнем до трети мандат - нито партиите, нито депутатите в Народното събрание ще се сменят ", акцентира Асен Василев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР