Придвижването в града понякога може да бъде трудно, а паркирането

...
Придвижването в града понякога може да бъде трудно, а паркирането
Коментари Харесай

Hyundai Inster - нов компактен градски електромобил с пробег от 355 км

Придвижването в града от време на време може да бъде мъчно, а паркирането - истински призрачен сън. Ето защо Hyundai показа новия си стилен градски електрически автомобил Inster.
 Mitsubishi Pajero, Hyundai Kona и имената на модели, които са били променяни, тъй като са вулгарни
Когато имената на коли в действителност са вулгарни изрази

Mitsubishi Pajero и Hyundai Kona могат да се схванат по напълно друг метод

Смелият дизайн незабавно ни сграбчва окото, а от Hyundai настояват, че разполага с водещ в сегмента си (А-сегмента) пробег. Hyundai Inster е с удължена каросерия и междуосие, които осигуряват повече вътрешно пространство в съпоставяне с бензиновия Casper от 2021 година

В интериора на компактния градски електромобил намираме 10.25-инчов дигитален клъстер и тъкмо толкоз огромен (10.25-инча) екран за информационно-развлекателната система. За по-голямо удобство има и докинг станция за безжично зареждане.
 Снимка 672813

Любопитното при Inster е, че всички седалки могат да бъдат сгънати - в това число и тази на водача. Базовата версия на Hyundai Inster разполага с 42 кВч батерия и електромотор с мощност 71.1 кВ (97 к.с.).
 Снимка 672814

Версия за дълъг обсег е с 49 кВч батерия и 84.5 кВ електромотор (115 к.с.). От Hyundai настояват, че съгласно цикъла WLTP с едно зареждане този вид на Inster може да измине до 355 км. Зареждането на батерията на бърза зарядна станция от 10-80% лишава 30 минути.
 Снимка 672815

Края на това лято Hyundai Inster ще бъде пуснат в продажба в Корея, а по-късно в Европа и Близкия изток. През есента ще доближи и до Азиатско-Тихоокеанския район. В България продажбите се чака да започват към края на 2024 година.
 Колко коства обновеният Hyundai Tucson в България
Колко коства обновеният Hyundai Tucson в България

Фейслифтът е по-добър и усъвършенстван
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР