Причините за смъртта на две кучета изясняват служители от Първо

...
Причините за смъртта на две кучета изясняват служители от Първо
Коментари Харесай

Полицията в Перник разследва смъртта на две кучета

Причините за гибелта на две кучета обясняват чиновници от Първо районно ръководство в Перник и полицията в Радомир. За това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 22 април на телефон 112 са получени сигнали за умряли кучета на улица " Братя Миладинови " в Перник и в ковачевското село Сирищник. Служители на полицията направили оглед на място. Според първичните данни в единия от случаите, станал на територията на регионалния град, се касае за отровено безстопанствено куче. Другото животно, порода пинчер, открито в Сирищник, е простреляно. Животните са конфискувани и следва да им бъде направена аутопсия. Образувани са досъдебни производства и работата по случаите продължава.

Припомняме, че през предходната година, още веднъж в Перник, жител на град Сливница бе изправен пред съда за ликвидиране на куче  и за закана за ликвидиране. Деянието бе осъществено на 18 септември 2021 година Същия ден 46-годишен перничанин подал сигнал, че в негов парцел в трънското село Проданча е простреляно кучето му. Животното било убито с ловна пушка, а след това била отправена и закана за ликвидиране към притежателя му. Като обвинен бе притеглен 71-годишен комшия на пострадалия от Сливница. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР