Причините за народния гняв са много дълбоки и се коренят

...
Причините за народния гняв са много дълбоки и се коренят
Коментари Харесай

Нинова: Мафията се храни от страха и се пази с бухалка

Причините за националния яд са доста дълбоки и се коренят в олигархично-мафиотския модел на властта. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в показване на претекстовете за импортирания от левицата избор на съмнение към държавното управление в Народното събрание.
и във от ден на ден сфери, а ръководещите показват възходящо чувство за безотговорност .
„ Огромните корупционни кавги за 3 години са над 25. Държавата се тресеше от „ Кумгейт “, „ Судужукгейт “, „ Паспортгейт “, „ ЧЕЗгейт “, „ Барселонагейт, Алепугейт, НАПгейт, Чекмеджегейт, Митницигейт и още и още “, изброи Нинова.
Тя означи, че пипалата на мафията са във всички структури.
Днес хиляди сме по улиците и площадите на България с искане за правдивост, господство на закона и правова страна.
Повод стана нахлуването на тежковъоръжени представители на органите на властта в президентската институция. Това беше тъпчене на закона и Конституцията “, добави водачът на Българска социалистическа партия, представена от Фокус.
В началото на пленарното съвещание от Българска социалистическа партия показаха неодобрение от отсъствието в зала на премиера Бойко Борисов. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева изясни, че министър председателят е на Европейски съвет, само че в залата има задоволително министри от държавното управление.
Корупцията е заложена в законите съзнателно , акцентира социалистката. 217 закона е внесъл Министерски съвет, а сред първото и второ четене законодателите внесли 277.
За три години 12 текстове в Законопроекти са импортирани за битка с корупцията, измежду тях текстове по тематиката имало и в Закона за трюфелите. Корупцията е легализирана институционално, акцентира Корнелия Нинова. 47 са контролните органи за битка с корупцията, основани от кабинета Борисов.
Седем са оправдателните присъди за корупция, а единствено три са неоправдателните. 12 министри и седем заместник-министри са освободени поради корупция.
Платени социолози, политолози през послушни медии изтъквали величието на диктатора и безсмислието да има съпротива, акцентира още водачът на социалистите .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР