Причините да обичате октомври са много - навън е златна

...
Причините да обичате октомври са много - навън е златна
Коментари Харесай

Зодиите, за които октомври ще е магичен


Причините да обичате октомври са доста - на открито е златна есен, природата става доста красива поради другите цветове листа, към момента е задоволително топло за дълги следобедни разходки с чаша кафе, само че и задоволително хладно, с цел да се гушнете с обичания човек у дома вечер и да си прекарате сантиментално единствено двамата. Мирише на печени чушки, тикви и за феновете на Хелоуин - следва трогателен развой по избиране на костюми и занимателно празненство. Ето кои зодии ще са същински щастливци през октомври, съгласно " Elite Daily ".

Везни

През по-голямата част на октомври е сезонът на Везните и те могат да вършат каквото си изискат. Ще имат доста мотиви за празнуване и ще усещат красивата и поетична сила към себе си. През месеца са окуражни да погледнат по-дълбоко в себе си и да открият свои непознати страни. Ще останат прелестно сюрпризирани. Все отново, Меркурий е назадничав в техния знак до 18-и октомври и може да има някои обърквания. Но дано не съдят себе си и да не взимат прибързани решения. Везните да бъдат търпеливи, с времето ще схванат по какъв начин тъкмо се усещат.

Скорпион

Напълно подготвени са да наследят галактическия престол и да посрещнат сезона на своя знак. Сезонът на Скорпионите стартира на 23-и октомври, само че тези зодии към този момент усещат светлата и красива сила към себе си и щастието, което ги чака в края на месеца. Венера е в техния знак до 7-и октомври, което ги прави неустоими и им припомня какъв брой привлекателни са. Може през месеца да са малко по-емоционални и чувствителни. Ще си спомнят кои неща би трябвало да пуснат да си отидат и по какъв начин да се излекуват.

Стрелец

През октомври Стрелците се усещат по-красиви и изкусителни от всеки път. Все едно са същински звезди. На 7-и октомври планетата на хубостта и любовта Венера влиза в техния знак и това им носи магии. Хората ще им вършат похвали доста по-често. Тези зодии ще са въодушевени да се грижат повече за себе си, да опитват с грима, облеклата и разнообразни трендове. Ще вървят по срещи и ще са много сексапилни през този месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР